V naši trenutni ponudbi so vam na voljo traktorji priznanih blagovnih znamk Steyr, Zetor in Pasquali. Poleg prodaje traktorjev vam nudimo tudi servis in vzdrževanje traktorjev na terenu in v delavnici ter prodajo rezervnih delov.

Leta 1947 se je s pričetkom masovne proizvodnje traktorjev STEYR rodila legenda na področju kmetijske mehanizacije. Od takrat je Steyr vodilni na avstrijskem trgu. Znameniti rdeče-beli dizajn spremlja Steyr že od leta 1967 s prihodom serije Plus. Modeli Kompakt S, Kompakt, Multi, Profi, Profi CVT in CVT pa samo še potrjujejo Steyr-jevo miselnost, da je visoka kakovost ključna strategija uspeha.

Traktorji ZETOR so zaradi enostavne uporabe in poceni vzdrževanja med slovenskimi kmeti zelo priljubljeni. Po neuradnih ocenah naj bi bilo v Sloveniji v uporabi okrog 20.000 traktorjev Zetor.

Ponudba specializiranih traktorjev PASQUALI je sestavljena iz strojev, ki so izjemno zanesljivi, večnamenski, kompaktni in okretni. Kratka medosna razdalja in nizko težišče, v kombinaciji z veliko močjo motorja, so glavne značilnosti, zaradi katerih so traktorji PASQUALI nenadomestljivi pri obdelovanju vinogradov, sadovnjakov, rastlinjakov in košnji krme na hribovitih terenih. Primerni so tudi za vzdrževanje zelenih površin, parkov, čiščenje ulic in odstranjevanje snega.