PRESTIŽNO PRIZNANJE “BEST BUY AWARD” ZA FARMTECH

Farmtech po izbiri prebivalcev Hrvaške številka 1 v kategoriji traktorskih prikolic in tako prejemnik priznanja “Best Buy Award” za leto 2016/2017.

V Farmtechu so izjemno ponosni in počaščeni, da so hrvaški potrošniki v raziskavi “Best Buy Award” izkazali svoje zaupanje v njihovo delovanje in jih v kategoriji traktorskih prikolic prepoznali kot nosilca najboljšega razmerja med ceno in kakovostjo. To je rezultat “Best Buy Award” raziskave 1200 anketirancev, ki je bila opravljena s strani švicarskega raziskovalne hiše ICERTIAS s sedežem v Zürichu. Anketiranci so bili kmetje in osebe iz kmetijske stroke – na vprašanje “Navedite ime proizvajalca traktorskih prikolic, s katerimi imate najboljše izkušnje in nudijo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na hrvaškem trgu”, je največ anketirancev odgovorilo s “Farmtech”.

Prejeta nagrada kaže na močan položaj njihovih visoko kakovostnih izdelkov, ne samo na Hrvaškem, ampak tudi v regiji in svetu.

“Best Buy Award” je zmagovalno odličje in prestižen status na podlagi potrošniških raziskav, ki  ga lahko nosi samo tisto podjetje, ki je v določeni kategoriji osvojilo prvo mesto. Rezultati raziskave se nanašajo na dejansko število glasov, dobljenih iz vprašalnikov, torej mnenj in izkušenj kupcev, ki uporabljajo izdelek ali storitev.

“Kupci si danes bolj kot kadar koli prej želijo za svoj denar dobiti več. Pri končni odločitvi za nakup danes bolj kot v preteklosti pretehtajo ceno in kakovost ponudbe. Razmerje med primerno ceno in čim boljšo kakovostjo postaja za povprečnega evropskega potrošnika čedalje bolj pomembno”, ugotavljajo pri ICERTIAS.

Več informacij na www.bestbuyaward.org.

VIR: www.farmtech.eu